À Punt s’estrena a YouTube

el

IMG000030117.PNG

SERGI MOYANO

“Comencem la nostra aventura en YouTube”, amb esta frase ha debutat À Punt en el seu primer vídeo publicat en la plataforma audiovisual estrella entre els més joves. L’espai públic valencià de comunicació ha obert, per primera vegada des de la posada en funcionament de les emissions al juny de 2018, un canal de YouTube per a difondre els continguts infantils i d’entreteniment.

De d’ahir mateix, està disponible esta finestra a través de la qual totes les persones usuàries poden gaudir d’una oferta variada de les produccions de la televisió autonòmica. Paral·lelament al compte oficial d’À Punt Mèdia, que ja compta amb més de 1.200 subscriptors, s’ha creat un canal específic de La Colla, dedicat exclusivament a les temàtiques per als més menuts.

Des dels mitjans públics valencians destaquen la bona acollida que troben a les xarxes socials, que els situa entre les televisions autonòmiques espanyoles amb més seguidors en Facebook, Twitter i Instagram: “La presència en YouTube completa l’aposta d’À Punt per estar allí on està el públic, i per atendre les noves formes de consumir entreteniment i informació”, destaquen.D’altra banda, tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia estan a l’abast de tothom i es poden veure i escoltar en directe, a la carta a través del web o de les aplicacions mòbils i de Smart TV.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s