Booktubers. Valentúbers i el món dels llibres

ET POSEM AL DIA!

El Dia del Llibre ha arribat i nosaltres no ens ho podíem perdre! Així, volíem dedicar-vos un bon post perquè coneixeu les propostes actuals sobre literatura al món del YouTube en valencià. Comencem!

Segur que ja la coneixieu però volíem recordar-vos els canal “Els Llibres de Sénia”. Una proposta llançada des de la revista Tresdeu amb Sénia Mulayali. En este canal, Sénia fa ús de YouTube com una ferramenta, sobretot, reivindicativa, ja que no ens porta llibres amb temàtiques qualsevol. El sexe, el feminisme i les persones refugiades són alguns d’estos.

No podem deixar de mencionar a Marta Meneu i la seua “Prestatgeria de Marta”, un canal amb quasi 600 subscriptors que ens porta actualitat literària, entrevistes, tags… tot el que pots imaginar sobre la literatura i YouTube!

Amaia, del canal “Paper i Píxels”, té la combinació perfecta dels “papers” i els “píxels” mai no millor dit. Professora de valencià i amant de les lletres, al seu canal podràs trobar divulgació literària de tot tipus… des dels clàssics fins als notres dies!

Però Teresa (Patapum Pampam) encara que el seu canal no és específic de contingut literari sí que ens mostra, en molts dels seus vídeos, llibres, sobretot contes infantils, i inclús històries de la seua pròpia invenció.

Ja saps! No pots deixar de subscriure’t als seus canals! T’ho hem posat ben fàcil perquè sigues amant de les nostres booktubers!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s