Els Valentubers participen en la Mostra de Youtubers 2018 d’ACICOM

Alguns dels notres valentubers han participat en la Mostra de Youtubers organitzada per ACICOM. Este és un dels actes que han tingut lloc al llarg de la setmana en les jornades convocades per esta organització a mans de Carles López.

La Mostra de Youtubers ha estat presentada pel jove saguntí i estudiant de Medicina Xavi Rico i ha sigut portada a terme al Centre Octubre de València. En esta, han participat valentubers dels canals: Paper i Píxels, Verónica Francés, Nina Baiferr, No hi havia a València, Farem Comboi, Patapum Pampam, Diàlegs, Lluc i Carallot. Estos, han pujat a l’escenari per parlar del seus canals de YouTube i explicar a la gent quins són els continguts que tracten.

A més, ha tingut lloc una entrega de premis on s’han repartit diferents guardons. Un d’estos ha sigut per al Millor YouTuber de Divulgació, que s’ha emportat Rocío Vidal, pel seu canal de divulgació científica la Gata de Schrödinger. Rocío ha mencionat els valentubers i, encara que ella fa els seus continguts en castellà, els ha dit que els admira molt.

El premi a la Millor Booktuber sel’ha endut Amaia Crespo pel seu canal Paper i Píxels, nascut al 2014. Durant l’entrega d’este reconeixement s’ha viscut un clima d’emoció i tendresa ja que va ser son pare, present al públic. Isidre Crespo, professor de valencià jubilat, li ha fet entrega d’este amb unes paraules d’estima i motivació.

A més, el Premi al Millor Youtuber social ha sigut per a No hi havia a València. Rosella Espinós va pujar a l’escenari en representació de l’equip i va dedicar el premi a tots els valentubers que fan possible que hi haja una comunitat compromesa en la difusió del valencià a YouTube. Este guardó l’ha entregat Sandre Llopis, en representació de Plataforma per la Llengua, amb un discurs afectuós en reconeixement de la revista Valentubers. Sandre Llopis és una de les persones imprescindibles que fan possible el creixement del valencià a YouTube gràcies al seu compromís i interés amb la llengua i el grup dels valentubers.

Teresa, del canal Patapum Pampam s’ha endut el premi al Millor Youtuber d’Educacióm otorgat a mans de Maite Monteagut d’Acció Cultural del País Valencià. Teresa ha rebut emocionada este premi que reconeix la seua tasca com a educadora musical a través de YouTube.

La Mostra ha finalitzat amb una fotografia dels valentubers junts a l’escenari i unes paraules del valentuber més menut, Lluc: “fins la pròxima“!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s